Dierenartsen Tilburg

Dierenarts C J H M Smarius

Dierenartsen Tilburg

Adres
Ketelhavenstraat
 
95
Plaats
5045 NG  Tilburg
Telefoon
013 570 0117
E-Mail
info@dierenklinieksmarius.nl
Website
www.dierenklinieksmarius.nl

Informatie

Keywords Orthopedie, Konijnen, Dierenkliniek, Dierenarts, Paarden, Echografie.

Beoordelingen

4 Beoordelingen, in gemiddeld 4 Stars
  • Ron Recourt
    Ron Recourt schreef op 29.04.2015

    Topverzorging

    Gisteren 28 april 2014 is onze Sharpei door Dhr.Coen Smarius geopereerd van een goedaardige bult onder de buik, gewoon klasse...de verzorging en het gevoel wat je bij deze praktijk krijgt is fantastisch. Bedankt team dierenkliniek Smarius en alle succes alvast op het nieuwe adres..

  • Peter
    Peter schreef op 21.01.2012

    excellente dierenarts, kom hier al vanaf 1996

    Excellente dierenarts, kom hier al vanaf 1996 toen ik mijn eerste hond kreeg. Daarna kreeg ik mijn tweede hond, een Hollandse herder Nero Op een vrijdagavond had hij gerend in het bos en lag zijn poot helemaal open. Ik heb toen gebeld en werd naar het 06-nummer doorgeschakeld van Smarius. De dierenarts zat op een feest in Utrecht, kwam meteen naar Tilburg terug en heeft mijn hond om 23.00 uur 's avonds nog geopereerd. Klasse! Helaas moest ik Nero enige jaren terug in laten slapen na een herseninfarct, kon meteen terecht bij Smarius en we hebben op een waardige wijze afscheid kunnen nemen. In 2010 een nieuwe pup die nu ook alle inentingen van Smarius krijgt. Ik ben vol lof over deze dierenarts en vind het altijd prettig om naar hem toe te gaan.

  • kim van den bogaard
    kim van den bogaard schreef op 26.12.2011

    waardeloos

    geen prettige dierenarts, erg bot. onze hond werd op kerstavond zo ziek dat we hem moesten laten inslapen maar meneer vond dat we erg ongelegen belden en dat we eerste kerstdag maar naar de praktijk moesten komen. nam niet eens de moeite om even naar hem te kijken. gelukkig hebben we in goirle wel een dierenarts gevonden die de ernst van de situatie inzag en liet ons direct komen. hij sprak er schande van dat meneer smarius niet wilde komen en vertelde ons dat hij bijna wekelijks mensen in de praktijk had omdat meneer smarius tijdens zijn weekend diensten niet naar de dieren wilde kijken die met spoed hulp nodig hadden. hij adviseerde ons om een aanklacht in te dienen. dat zegt al geneog denk ik...

  • anoniem
    anoniem schreef op 03.06.2011

    Goed

    Gewoon goede dierenarts: lekker snel en vakkundig, zonder onnodige bla-bla

Openingstijden

Voor meerdere dieren altijd een afspraak maken!!

Categorieën

Dierenartsen
0135700117 013-570-0117 +31135700117

Kaart Ketelhavenstraat

Loading map...